Alkalmazási területek

Talán minden iparágban megtaláljuk az olyan technológiák alkalmazásának lehetőségét, amelyek biztosítják a végső felület precíz kidolgozását. Sikeres alkalmazást találtunk már a következő területeken:

Folyamatok

Hatékony felületkezeléssel bármilyen területen korlátozás nélkül javítható az alkatrészek tulajdonságai. Az innovatív OTEC technológia az alkatrészeket egyedileg dolgozza fel, függetlenül az anyagtól és mindig a munkadarabra és a későbbi felhasználási területekre vonatkozó követelményeket figyelembe véve.

Hírek és érdekes tények

Gyere velünka felületkezelés világában. 
Itt tájékozódhat a hírekről, a rendelkezésre álló technológiák különféle felhasználási területeiről, workshopokról és vásárokról, valamint a szakterület továbbtanulási lehetőségeiről.

5 tengelyes vásár

Gyere és meríts mérnöki inspirációt a TGS szerszámok-gépek-technológiai szolgáltatások által szervezett 5 tengelyes szakkiállításon.

>>ITT REGISZTRÁLJ

3.4.2023

Hírek az elektropolírozás területén

Az OTEC a németországi Kölnben megrendezett IDS szakvásáron mutatta be újításait az elektropolírozás területén.

16.3.2023

Új Advantage-fl csapat

Értékesítési csapatunk bővült, és új kollégákat üdvözölhettünk értékesítési csapatunkban.

5.3.2023

Ügyfeleink közé tartozik

Számos iparág és termelési terület vállalatai profitáltak a hatékony felületkezelésből az innovatív OTEC technológiának köszönhetően.

ÍGÉRETEK HELYETT TESZTELÉS

Hadd bizonyítsuk be Önnek technológiánk minőségét. Tapasztalja meg az OTEC felületkezelésben rejlő lehetőségeket. Átfogó megoldásokat és tanácsadást kínálunk Kifejezetten az Ön egyedi tehcnológiai folyamataihoz alkalmazkodva. Teljes felület-megmunkálási koncepciót és átfogó tanácsadást kínálunk, beleértve a megfelelő csiszoló- és polírozóközegekre vonatkozó ajánlásokat is.

 

Ingyenes és nem kötelező erejű mintafeldolgozást kínálunk az összes folyamati paramétert megába foglaló jelentéssel együtt.

Írjon nekünk

Alkatrészei felületkezelésével foglalkozik? Örömmel felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megpróbáljuk közösen megtalálni a legjobb megoldást. 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a személyes adatokat a GDPR elveinek megfelelően a felhasználói élmény javítása érdekében felhasználjuk.