Céginformáció

ADVANTAGE-FL.CZ 2005-ben indult, mint az ékszerészműhelyek teljes felszerelésének szállítója. Prága központjában egy üzletet is működtetünk, webáruházunkban pedig teljes portfólionkból lehet választani, amely az aranyművesek, ékszerészek vagy órásmesterek számára kínál választékot. Felületkezelési technológiák nemcsak az ékszerek végső megmunkálásában találtak alkalmazásra, hanem az ipari termelés területén is széles körben használják őket.

Örülnénk, ha kapcsolatba lépne velünk, ha megoldásokat keres az alkatrészek felületkezelésének javítására. Nemcsak a pontos felületkezelés eléréséhez szükséges eszközökkel rendelkezünk, hanem képesek vagyunk a javulást demonstrálni is. Berendezéseink könnyen integrálhatók az Ipar 4.0 intelligens gyártás zárt loopjaiba, és felhasználhatóak a gyártási folyamat automatizálására és robotizálására.

Az Ön igényeinek pontos ismerete, szaktudásunk és tesztjeink alapján nemcsak Csehországban, hanem Szlovákiában és Magyarországon is megtervezzük és megvalósítjuk ügyfeleink számára az optimális felületkezelési módszert. Kizárólagosan képviseljük az OTEC Präzisionfinish GmbH német csúcsvállalatot.

 

Ügyfeleink közé tartozik

Számos iparág és termelési terület vállalatai profitáltak a hatékony felületkezelésből az innovatív OTEC technológiának köszönhetően.

Segítség

Teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy a körülöttünk élő emberek életét nagyon kedvezőtlen körülmények nehezítik. Ezért érezzük természetesnek, hogy nyereségünk egy részét jótékony célokra ajánljuk fel.

Megérint bennünket a világ legszegényebb országaiban és a természeti vagy háborús katasztrófák sújtotta területeken felnövő gyermekek helyzete. Ezért támogatjuk az Unicef Alapot, amely arra törekszik, hogy ezeknek a gyermekeknek kedvező életkörülményeket biztosítson.

Támogatjuk az Alsa egyesületet is, amely amyotrófiás laterálszklerózisban szenvedő betegeket ápol. Ez egy olyan betegség, amely során az ember általában két-öt év alatt fokozatosan elveszíti az izmai irányításának képességét. Segítünk ezeknek a betegeknek és családjaiknak, hogy legalább részben enyhítsük a helyzetüket.

Írjon nekünk

Alkatrészei felületkezelésével foglalkozik? Örömmel felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megpróbáljuk közösen megtalálni a legjobb megoldást. 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a személyes adatokat a GDPR elveinek megfelelően a felhasználói élmény javítása érdekében felhasználjuk.