Elektropolírozás

Elektrolitikus polírozás olyan kémiai eljárás, amely során az anyag felső rétegét egy megfelelően kiválasztott elektrolitban anódos oldással eltávolítják, ezáltal jelentősen csökkentve a felületi érdességet. Elektropolírozás eredménye egy fémesen tiszta, simított és polírozott felület, amely nem befolyásolja az anyag alapstruktúráját, és amely jobb korrózióállóságot és tartós fényt biztosít. Ez az eljárás véd a felületen lévő szennyeződések ellen is, funkcionális és rendkívül dekoratív. Az elektropolírozás nemcsak az ékszeriparban, hanem a fogászati ágazatban is kiemelkedő eredményeket hoz.

Elektropolírozás

Az OTEC innovatív elektropolírozási technológiája tökéletes, magasfényű felületet biztosít bonyolult geometriájú munkadarabokhoz számos iparágban. Ez lehetővé teszi a maximális fényességet a legkisebb gyűrődésekben is, és a felület polírozását mikrokarcok nélkül még nagy részeken is.

Megmunkálható anyagok:

  • nemesfémek (arany, ezüst)
  • sárgaréz, réz, alumínium
  • szerszám és rozsdamentes acél
  • CoCr, Inconel

Az innovatív elektropolírozási technológia az OTEC bevált végső felületkezelési technológiájával tökéletes, fényes felületet biztosít bonyolult geometriájú munkadarabokhoz számos iparágban. Ez lehetővé teszi a maximális fényességet még a legkisebb redőkben is, valamint a felület polírozását mikrokarcok nélkül.

Megmunkálható anyagok:

  • nemesfémek (arany, ezüst)
  • sárgaréz, réz, alumínium
  • szerszám és rozsdamentes acél
  • CoCr, Inconel

Nadpis formuláře

Obsah formuláře …

Ékszerpolírozás EF Flex elektrolitikus polírozóval

Az EF Flex elektrolitikus polírozógép lehetővé teszi a sárga-, vörös- és fehéraranyból, valamint ezüstből készült robusztus ékszerek nagyon rövid idő alatt történő felületi simítását és polírozását. Minimálisra csökkenti a kézi polírozás szükségességét.

ÍGÉRETEK HELYETT TESZTELÉS

Hadd bizonyítsuk be Önnek technológiánk minőségét. Tapasztalja meg az OTEC felületkezelésben rejlő lehetőségeket. Átfogó megoldásokat és tanácsadást kínálunk Kifejezetten az Ön egyedi tehcnológiai folyamataihoz alkalmazkodva. Teljes felület-megmunkálási koncepciót és átfogó tanácsadást kínálunk, beleértve a megfelelő csiszoló- és polírozóközegekre vonatkozó ajánlásokat is.

Ingyenes és nem kötelező erejű mintafeldolgozást kínálunk az összes folyamati paramétert megába foglaló jelentéssel együtt.

Hírek és érdekes tények

5 tengelyes vásár

Gyere és meríts mérnöki inspirációt a TGS szerszámok-gépek-technológiai szolgáltatások által szervezett 5 tengelyes szakkiállításon.

>>ITT REGISZTRÁLJ

3.4.2023

Hírek az elektropolírozás területén

Az OTEC a németországi Kölnben megrendezett IDS szakvásáron mutatta be újításait az elektropolírozás területén.

16.3.2023

Új Advantage-fl csapat

Értékesítési csapatunk bővült, és új kollégákat üdvözölhettünk értékesítési csapatunkban.

5.3.2023

Írjon nekünk

Alkatrészei felületkezelésével foglalkozik? Örömmel felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megpróbáljuk közösen megtalálni a legjobb megoldást. 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a személyes adatokat a GDPR elveinek megfelelően a felhasználói élmény javítása érdekében felhasználjuk.