Áramlásos felületkezelés

OTEC SF áramlásfinomító gépeket kifejezetten olyan alkalmazásokhoz fejlesztették ki, ahol a meglévő módszerek eddig kudarcot vallottak, vagy ahol a legkisebb munkadarabformák esetében is a legmagasabb felületi minőségre van szükség. Nagyon nagy megmunkálási erővel még a kis hornyokban vagy hornyokban is nagyon finom, Ra < 0,05 μm érdességű felület érhető el.

 • Nagyon rövid megmunkálási idő a sorjázás, élkerekítés és polírozás során
 • Pontosan programozható mozgásintervallumok, egyszerű automatizálás
 • Több szerszámtartó használata lehetővé teszi a munkadarabok cseréjét a folyamat során.

SF PULSFINISH az újonnan kifejlesztett impulzusmeghajtással kifejezetten az autóiparban vagy a modern szerszámgyártásban alkalmazott szalaggyártás követelményprofiljához lett tervezve. PULSFINISH segítségével megbízhatóan teljesíthetők a tömegtermelés megbízhatóságra, sebességre és feldolgozási minőségre vonatkozó szélsőséges követelményei. Impulzusmeghajtás lehetővé teszi az Rpk 0,2 μm-től Rpk 0,1 μm-ig történő sorjázásmentesítést, lekerekítést és simítást kevesebb mint egy perc alatt, egyetlen műveletben, az alkatrész alakjának befolyásolása nélkül.

FŐ LINKEK

 • Leszálkásítás, kerekítés és simítás Rpk 0,2 μm-től Rpk 0,1 μm-ig kevesebb mint egy perc alatt, egy munkafolyamatban.
 • Munkadarab kontúrjai nagyon jól megmaradnak
 • Moduláris kialakítás

SPECIÁLIS FUNKCIÓK

 • Nagy költséghatékonyság - az SF 3/105 három munkadarabtartóval rendelkezik. Ez lehetővé teszi három munkadarab egyidejű megmunkálását és a megmunkálás során történő független változtatását, mivel azok külön-külön is működtethetők. A munkadarabok így másodpercek alatt, egymástól függetlenül lekerekíthetők, lekerekíthetők, simíthatók és polírozhatók.
 • Moduláris kialakítás
  Az SF 3/105 könnyen integrálható a gyártósorba, és teljesen automatikusan működtethető.

MŰSZAKI RÉSZLETEK

 • Méretek: 1620x1210x2100 mm az SF 1/1-78 esetében és 1870x1520x2600 mm az SF 5/1-105 esetében.
 • Súly: 600 - 1500 kg
 • Max. munkadarab súlya: 12 kg
 • Feldolgozási idő: 20 sec - 3 perc

FŐ PIACOK

Ahol rendkívül magas követelményeket támasztanak az alkatrészek sorjázásának és simításának pontosságával szemben, pl

 • Autóipar (vezérműtengelyek stb.)
 • Szerszámipar (csapok stb.)

Nadpis formuláře

Obsah formuláře …

Áramlásos felületkezelés

Impulzus-csiszolás az OTEC SF 3/105-ön, PULSFINISH felületkezeléssel. Ideális pl. esztergált és maratott alkatrészek, vezérműtengelyek, szerszámgépek és sok más alkatrész sorjázásához, élkerekítéséhez, simításához és polírozásához.

ÍGÉRETEK HELYETT TESZTELÉS

Hadd bizonyítsuk be Önnek technológiánk minőségét. Tapasztalja meg az OTEC felületkezelésben rejlő lehetőségeket. Átfogó megoldásokat és tanácsadást kínálunk Kifejezetten az Ön egyedi tehcnológiai folyamataihoz alkalmazkodva. Teljes felület-megmunkálási koncepciót és átfogó tanácsadást kínálunk, beleértve a megfelelő csiszoló- és polírozóközegekre vonatkozó ajánlásokat is.

Ingyenes és nem kötelező erejű mintafeldolgozást kínálunk az összes folyamati paramétert megába foglaló jelentéssel együtt.

Hírek és érdekes tények

5 tengelyes vásár

Gyere és meríts mérnöki inspirációt a TGS szerszámok-gépek-technológiai szolgáltatások által szervezett 5 tengelyes szakkiállításon.

>>ITT REGISZTRÁLJ

3.4.2023

Új Advantage-fl csapat

Értékesítési csapatunk bővült, és új kollégákat üdvözölhettünk értékesítési csapatunkban.

5.3.2023

Új kollégákat keresünk

Új kollégákat keresünk csapatunkba, mint:

Értékesítési képviselő Csehországban és Szlovákiában

3.1.2023

Írjon nekünk

Alkatrészei felületkezelésével foglalkozik? Örömmel felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megpróbáljuk közösen megtalálni a legjobb megoldást. 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a személyes adatokat a GDPR elveinek megfelelően a felhasználói élmény javítása érdekében felhasználjuk.