Nadpis formuláře

Obsah formuláře …

Sok területen már 3D tömegnyomtatással gyártanak funkcionális alkatrészeket. Additív gyártástechnológiák esetében a folyamatidő és a szükséges utófeldolgozás nagymértékben befolyásolja a termelés gazdaságosságát. Ennek a kihívásnak a megoldásához az összetevők utófeldolgozásának egyszerűsítésére vagy automatizálására van szükség.
OTEC centrifugális gépei gyorsan javítják az additív alkatrészek felületi tulajdonságait. Méretektől és a térfogattól függően a munkadarabok egyetlen lépésben, ömlesztve homogenizálhatók. Centrifugális gép abszolút minimumra csökkenti a későbbi kézi feldolgozás szükségességét, ha nem nullára, és csökkenti a tömeggyártás költségeit is. Berendezés ergonómikus kialakítása lehetővé teszi a kezelők számára, hogy könnyen és rugalmasan kezeljék, és közvetlenül integrálják a meglévő gyártási folyamatokba. OTEC CF sorozat tökéletes megoldás a kis tételektől a tömegtermelésig mindenre.

Ígéretek helyett tesztelés

Hadd bizonyítsuk be Önnek technológiánk minőségét. Tapasztalja meg az OTEC felületkezelésben rejlő lehetőségeket. Átfogó megoldásokat és tanácsadást kínálunk Kifejezetten az Ön egyedi tehcnológiai folyamataihoz alkalmazkodva. Teljes felület-megmunkálási koncepciót és átfogó tanácsadást kínálunk, beleértve a megfelelő csiszoló- és polírozóközegekre vonatkozó ajánlásokat is.

Ingyenes és nem kötelező erejű mintafeldolgozást kínálunk az összes folyamati paramétert megába foglaló jelentéssel együtt.

Nadpis formuláře

Obsah formuláře …

Hírek és érdekes tények

5 tengelyes vásár

Gyere és meríts mérnöki inspirációt a TGS szerszámok-gépek-technológiai szolgáltatások által szervezett 5 tengelyes szakkiállításon.

>>ITT REGISZTRÁLJ

3.4.2023

Hírek az elektropolírozás területén

Az OTEC a németországi Kölnben megrendezett IDS szakvásáron mutatta be újításait az elektropolírozás területén.

16.3.2023

Új Advantage-fl csapat

Értékesítési csapatunk bővült, és új kollégákat üdvözölhettünk értékesítési csapatunkban.

5.3.2023

Írjon nekünk

Alkatrészei felületkezelésével foglalkozik? Örömmel felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megpróbáljuk közösen megtalálni a legjobb megoldást. 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a személyes adatokat a GDPR elveinek megfelelően a felhasználói élmény javítása érdekében felhasználjuk.