SZOLGÁLTATÁSOK

Szívesen meghallgatjuk, ha megoldásokat keres az alkatrészek befejezésének javítására. Nemcsak, hogy rendelkezünk az alkatrészek precíz kivitelezésének eléréséhez szükséges eszközökkel, hanem képesek vagyunk ezt a javulást bizonyíthatóan mérni is. Berendezéseink könnyen integrálhatók az Ipar 4.0 intelligens gyártás zárt hurkaiba, és felhasználhatók a gyártási folyamat automatizálására és robotizálására.

Projektjavaslat

Az Ön gyártási követelményei és a végtermék jellemzői alapján egy sor vizsgálatot végzünk, és olyan technológiai megoldást tervezünk, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.

Képzés

Mi telepítjük, üzembe helyezzük és kalibráljuk a kiválasztott berendezést az Ön gyártósorán vagy laboratóriumában, és betanítjuk a kezelőszemélyzetet. Konzultációt, képzést, frissítéseket, kalibrálást és rendszeres karbantartást biztosítunk.

 

Értékesítés és szállítás

Minden egyes szállított eszköz teljes mértékben tükrözi az egyedi gyártási folyamatok sajátosságait, és figyelembe veszi a termék geometriájára és felületi tulajdonságaira vonatkozó követelményeket. Ezeket a specifikációkat tesztek és mérések sorozata határozza meg, hogy a lehető legjobban megfeleljenek a gyártási követelményeknek. Fenti szabványos követelmények teljesítése hosszabb átfutási időt eredményezhet.

Szervíz

Minden géphez garanciális és garancián túli szervizszolgáltatást, rendszeres szoftverfrissítést és kalibrálást biztosítunk. Munkatársaink képzésének és a modern technikai lehetőségeknek köszönhetően sok kisebb hiba távkapcsolattal megoldható, és az egész szervizfolyamat jelentősen felgyorsítható.

ÍGÉRETEK HELYETT TESZTELÉS

Hadd bizonyítsuk be Önnek technológiánk minőségét. Tapasztalja meg az OTEC felületkezelésben rejlő lehetőségeket. Átfogó megoldásokat és tanácsadást kínálunk Kifejezetten az Ön egyedi tehcnológiai folyamataihoz alkalmazkodva. Teljes felület-megmunkálási koncepciót és átfogó tanácsadást kínálunk, beleértve a megfelelő csiszoló- és polírozóközegekre vonatkozó ajánlásokat is.

Ingyenes és nem kötelező erejű mintafeldolgozást kínálunk az összes folyamati paramétert megába foglaló jelentéssel együtt.

Hírek és érdekes tények

5 tengelyes vásár

Gyere és meríts mérnöki inspirációt a TGS szerszámok-gépek-technológiai szolgáltatások által szervezett 5 tengelyes szakkiállításon.

>>ITT REGISZTRÁLJ

3.4.2023

Hírek az elektropolírozás területén

Az OTEC a németországi Kölnben megrendezett IDS szakvásáron mutatta be újításait az elektropolírozás területén.

16.3.2023

Új Advantage-fl csapat

Értékesítési csapatunk bővült, és új kollégákat üdvözölhettünk értékesítési csapatunkban.

5.3.2023

Írjon nekünk

Alkatrészei felületkezelésével foglalkozik? 3D optikai alak- és érdességméréssel kell ellenőriznie termékei minőségét? Örömmel felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megpróbáljuk közösen megtalálni a legjobb megoldást. 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a személyes adatokat a GDPR elveinek megfelelően a felhasználói élmény javítása érdekében felhasználjuk.