Szeparáció

Munkadaraboknak a csiszoló- és polírozóanyagoktól való későbbi elválasztása nagyon fontos szerepet játszik a végső felületkezelésben a vakolással. 

Biztonságos szétválasztási folyamathoz döntő fontosságú, hogy a gyártó milyen széles körű know-how-t és milyen technológiákat tud kínálni. OTEC számos olyan innovatív eljárást kínál, amelyek ezeken az alapvető működési elveken alapulnak: 

  • Jelenlegi szétválasztás
  • Unisepa
  • Mágneses elválasztás
  • Képernyős elválasztás

ÍGÉRETEK HELYETT TESZTELÉS

Hadd bizonyítsuk be Önnek technológiánk minőségét. Tapasztalja meg az OTEC felületkezelésben rejlő lehetőségeket. Átfogó megoldásokat és tanácsadást kínálunk Kifejezetten az Ön egyedi tehcnológiai folyamataihoz alkalmazkodva. Teljes felület-megmunkálási koncepciót és átfogó tanácsadást kínálunk, beleértve a megfelelő csiszoló- és polírozóközegekre vonatkozó ajánlásokat is.

Ingyenes és nem kötelező erejű mintafeldolgozást kínálunk az összes folyamati paramétert megába foglaló jelentéssel együtt.

Tárcsás centrifugálás CF 1x18 és Unisepa elválasztással

Felhasználás: pl. sajtolt, esztergált és maratott alkatrészek sorjázása, lekerekítése, simítása és polírozása.

OTEC CF sorozatú tárcsás centrifugákat mindenütt használják, ahol különböző munkadarabok tökéletes és gyors felületi megmunkálására van szükség, pl. finom, esztergált, maratott és préselt alkatrészek, ékszerek stb. esetén. Minden kezelőszerv könnyen hozzáférhető és áttekinthető. Gépek folyamatos fejlesztésének és a sokéves tapasztalatnak köszönhetően ezek a gépek nagyon népszerűek az ügyfelek körében.

Hírek és érdekes tények

5 tengelyes vásár

Gyere és meríts mérnöki inspirációt a TGS szerszámok-gépek-technológiai szolgáltatások által szervezett 5 tengelyes szakkiállításon.

>>ITT REGISZTRÁLJ

3.4.2023

Hírek az elektropolírozás területén

Az OTEC a németországi Kölnben megrendezett IDS szakvásáron mutatta be újításait az elektropolírozás területén.

16.3.2023

Új Advantage-fl csapat

Értékesítési csapatunk bővült, és új kollégákat üdvözölhettünk értékesítési csapatunkban.

5.3.2023

Írjon nekünk

Alkatrészei felületkezelésével foglalkozik? Örömmel felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megpróbáljuk közösen megtalálni a legjobb megoldást. 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a személyes adatokat a GDPR elveinek megfelelően a felhasználói élmény javítása érdekében felhasználjuk.