Nadpis formuláře

Obsah formuláře …

Egyes alkatrészek felülete gyakran döntő szerepet játszik az autóiparban. Kis és kényes munkadarabokat tárcsás centrifugákkal, a nagyobb, érzékeny, a legnagyobb pontosságú megmunkálást igénylő munkadarabok megmunkálása sugár- vagy vonócsiszoló gépekkel dolgozzák meg. Tökéletes felületkezelés alacsonyabb kopást és ezáltal hosszabb élettartamot eredményez.  

Alacsonyabb Rpk értékek például kisebb súrlódást és nagyobb energiahatékonyságot eredményeznek a csigatengelyek és a vezérműtengelyek, valamint a fogaskerekek esetében. Ez kevesebb fémkopást is eredményez, és meghosszabbíthatja az olajcsere-intervallumokat.

 

Nagy pontosság és a selejtarányok jelentős csökkentése kritikus tényezők a termelés javításában. Gyártási folyamat és annak hatékonyságának folyamatos javításának egyik módja a folyamat zárt gyártási körön belüli, nagy felbontású 3D optikai mérés segítségével történő nyomon követése. Megadott alaktól való eltérések maximális mértéke rögzíthető és a gyártás során a folyamat beállításával azonnal módosítható. 

SEBESSÉGVÁLTÓ ÉS MOTORALKATRÉSZEK

Forma-1-ben is a bevált technológiára támaszkodnak.

VEZÉRMŰTENGELYEK, FOGASKEREKEK ÉS CSIGATENGELYEK

Minél alacsonyabbak az Rpk értékek, annál kisebb a súrlódás és annál nagyobb az energiahatékonyság. Kevesebb fémkopás az olajban, és ennek következtében hosszabb a csereintervallum. Alkalmas a gyártósorba való teljes integrációra.

KÖRÖS KEREKEK

Fogaskerekeknél a probléma gyakran a fogak oldalainak simítása vagy a fogak hegyének lekerekítése. Az őrölt fogaskerekek súrlódási értékei lényegesen alacsonyabbak. OTEC-gépekben őrölt fogaskerekek alacsonyabb Rpk értékkel rendelkeznek, ezért kisebb a súrlódásuk, ami viszont növeli az energiahatékonyságot. Ezenkívül az olajcsere-intervallumok is meghosszabbodnak, mivel kevesebb fémkopás rakódik le az olajban.

Kapcsolódó termékek

csm_Tellerfliehkraftmaschine_Serie_CF_Standard_261583e8cc.jpg

OTEC CF STANDARD

Kisméretű munkadarabok tömeges felületkezelése az ömlesztett anyag bedobásával történik. A nedves és száraz lemezforgatás 20-szor hatékonyabb.

DF.png

OTEC DF

Akár 10 munkadarab tartóval rendelkező sorozatot a közepes és nagyipari gyártáshoz tervezték.

SF_3RLS_automatic.png

OTEC SF Automatic

Stream Finish berendezés PulsFinish lehetőséggel a munkadarabok gyártósorokba való automatikus beillesztéséhez

ÍGÉRETEK HELYETT TESZTELÉS


Hadd bizonyítsuk be Önnek technológiánk minőségét. Tapasztalja meg az OTEC felületkezelésben rejlő lehetőségeket. Átfogó megoldásokat és tanácsadást kínálunk Kifejezetten az Ön egyedi tehcnológiai folyamataihoz alkalmazkodva. Teljes felület-megmunkálási koncepciót és átfogó tanácsadást kínálunk, beleértve a megfelelő csiszoló- és polírozóközegekre vonatkozó ajánlásokat is.

Ingyenes és nem kötelező erejű mintafeldolgozást kínálunk az összes folyamati paramétert megába foglaló jelentéssel együtt.

Nadpis formuláře

Obsah formuláře …

Precíz felületkezelés kiváló teljesítményt tesz lehetővé

Hogyan érhető el jelentős teljesítménynövekedés?
Egyes alkatrészek felületkezelése központi szerepet játszik! Az alkatrészfelületek súrlódása hatalmas hőt termel, ami folyamatosan terheli a meghajtást. Ez befolyásolhatja a teljesítményt és az alkatrészek meghibásodásához vezethet. Stream Finish az OTEC eszközökben lehetővé teszi az alkatrészek tulajdonságainak holisztikus javítását OTEC legújabb berendezési technológiájával a hagyományos módszerekkel a megmunkálási idő töredéke alatt a Ra 0,02 μm alatti felületi érdesség és a 0,1 μm alatti Rpk értékek elérhetők, egyenletes, reprodukálható minőségben.

Hírek és érdekes tények

5 tengelyes vásár

Gyere és meríts mérnöki inspirációt a TGS szerszámok-gépek-technológiai szolgáltatások által szervezett 5 tengelyes szakkiállításon.

>>ITT REGISZTRÁLJ

3.4.2023

Hírek az elektropolírozás területén

Az OTEC a németországi Kölnben megrendezett IDS szakvásáron mutatta be újításait az elektropolírozás területén.

16.3.2023

Új Advantage-fl csapat

Értékesítési csapatunk bővült, és új kollégákat üdvözölhettünk értékesítési csapatunkban.

5.3.2023

Írjon nekünk

Alkatrészei felületkezelésével foglalkozik? Örömmel felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megpróbáljuk közösen megtalálni a legjobb megoldást. 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a személyes adatokat a GDPR elveinek megfelelően a felhasználói élmény javítása érdekében felhasználjuk.