Felületegyesítés, simítás

Tömeges bukdácsolási eljárás segítségével kivételesen sima felületek érhetők el, így jelentősen csökken a kopás és a zaj a súrlódás során, és ezzel megnő a termék élettartama.

Különösen az autóiparban az impulzus simítási eljárás kivételesen gazdaságos módszernek bizonyult. Szabadalmaztatott impulzushámozási eljárás fő jellemzői a gyors munkadarab-rögzítés és a rövid folyamatidő. Formázó szerszámokat főként sugár- és vonóhántoló üzemekben dolgozzák fel, hogy növeljék élettartamukat és teljesítményüket. Szabadalmaztatott hajtott tartó nagyon gyors és egyenletes vakolást biztosít, akár 0,01 µ Ra értékekkel.

Ez az eljárás a következő területeken talált sikeres alkalmazásra:

  • Motorgyártás (pl. fogaskerekek, szelepek, lengőkarok, dugattyúk, tágulási csavarok és vezérműtengelyek simításához és polírozásához)
  • Autóipar (pl. vezérműtengelyek, fogaskerekek, hajtóművek és csigatengelyek simítására és polírozására)
  • Fémmegmunkálás (pl. nagysebességű tengelyek simítására)
  • Formázószerszámok gyártása (a nyomó- és formázófelületek simítására és polírozására)

 

Nadpis formuláře

Obsah formuláře …

Ígéretek helyett tesztelés

Hadd bizonyítsuk be Önnek technológiánk minőségét. Tapasztalja meg az OTEC felületkezelésben rejlő lehetőségeket. Átfogó megoldásokat és tanácsadást kínálunk Kifejezetten az Ön egyedi tehcnológiai folyamataihoz alkalmazkodva. Teljes felület-megmunkálási koncepciót és átfogó tanácsadást kínálunk, beleértve a megfelelő csiszoló- és polírozóközegekre vonatkozó ajánlásokat is.

Ingyenes és nem kötelező erejű mintafeldolgozást kínálunk az összes folyamati paramétert megába foglaló jelentéssel együtt.

Hírek és érdekes tények

5 tengelyes vásár

Gyere és meríts mérnöki inspirációt a TGS szerszámok-gépek-technológiai szolgáltatások által szervezett 5 tengelyes szakkiállításon.

>>ITT REGISZTRÁLJ

3.4.2023

Új Advantage-fl csapat

Értékesítési csapatunk bővült, és új kollégákat üdvözölhettünk értékesítési csapatunkban.

5.3.2023

Új kollégákat keresünk

Új kollégákat keresünk csapatunkba, mint:

Értékesítési képviselő Csehországban és Szlovákiában

3.1.2023

Írjon nekünk

Alkatrészei felületkezelésével foglalkozik? Örömmel felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megpróbáljuk közösen megtalálni a legjobb megoldást. 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a személyes adatokat a GDPR elveinek megfelelően a felhasználói élmény javítása érdekében felhasználjuk.