Sorjázás

Legtöbb fém munkadarabnak a gyártási folyamatot követően éles élek, forgácsok vagy marások nélkül kell lennie. Fémmegmunkáló iparban erre a folyamatra a "sorjázás" kifejezést használják.

Kisebb munkadarabok sorjázásához az OTEC ECO és CF a legalkalmasabb. Nehezebb és nagyobb munkadarabokhoz, amelyek nem érhetnek egymáshoz, és amelyeknek a legmagasabb követelményeknek kell megfelelniük, a DF húzócsiszolókat vagy az SF áramköszörűket használják.

Géptalanítás során rendkívül fontos a megfelelő vakolóanyag (közeg) kiválasztása. Dörzskeveréket soha nem szabad átgyúrni, hanem le kell csiszolni. Ehhez nagy tapasztalatra és szakértelemre van szükség, amelyet az OTEC, mint a precíziós megmunkálás vezetője, biztosít.

Nadpis formuláře

Obsah formuláře …

ÍGÉRETEK HELYETT TESZTELÉS

Hadd bizonyítsuk be Önnek technológiánk minőségét. Tapasztalja meg az OTEC felületkezelésben rejlő lehetőségeket. Átfogó megoldásokat és tanácsadást kínálunk Kifejezetten az Ön egyedi tehcnológiai folyamataihoz alkalmazkodva. Teljes felület-megmunkálási koncepciót és átfogó tanácsadást kínálunk, beleértve a megfelelő csiszoló- és polírozóközegekre vonatkozó ajánlásokat is.

Ingyenes és nem kötelező erejű mintafeldolgozást kínálunk az összes folyamati paramétert megába foglaló jelentéssel együtt.

Hírek és érdekes tények

5 tengelyes vásár

Gyere és meríts mérnöki inspirációt a TGS szerszámok-gépek-technológiai szolgáltatások által szervezett 5 tengelyes szakkiállításon.

>>ITT REGISZTRÁLJ

3.4.2023

Hírek az elektropolírozás területén

Az OTEC a németországi Kölnben megrendezett IDS szakvásáron mutatta be újításait az elektropolírozás területén.

16.3.2023

Új Advantage-fl csapat

Értékesítési csapatunk bővült, és új kollégákat üdvözölhettünk értékesítési csapatunkban.

5.3.2023

Írjon nekünk

Alkatrészei felületkezelésével foglalkozik? Örömmel felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megpróbáljuk közösen megtalálni a legjobb megoldást. 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a személyes adatokat a GDPR elveinek megfelelően a felhasználói élmény javítása érdekében felhasználjuk.