Kerekítés

Munkadarabok lekerekítése

Ebben a folyamatban a fő cél a szerszámok nagyfokú megbízhatóságának biztosítása. Lekerekített éle görcsmentes, nincs másodlagos görcs, és így jobban védett a kopással szemben. Élek lekerekítéséhez minden csiszolási módszer rendelkezésre áll, de a sugárcsiszolással a lehető legrövidebb, gyakran csak néhány másodperces folyamatidő érhető el.

Vágóélek lekerekítése / egyengetése

Lekerekítés stabilizálja a vágóélességet. Éles vágóél különösen hajlamos a törésre és a gyors kopásra, különösen a rideg anyagok (pl. keményfém) esetében, különösen nagy terhelés esetén. Vágóél kb. 15 µm-re történő lekerekítése már jelentős élstabilizációt eredményez, és így lényegesen nagyobb élettartamot és biztonságot biztosít. Húzócsiszoló és a jelenlegi eszközök lehetővé teszik a mikrométeres pontosságú lekerekítést egyszerűen és biztonságosan.

Nadpis formuláře

Obsah formuláře …

ÍGÉRETEK HELYETT TESZTELÉS

Hadd bizonyítsuk be Önnek technológiánk minőségét. Tapasztalja meg az OTEC felületkezelésben rejlő lehetőségeket. Átfogó megoldásokat és tanácsadást kínálunk Kifejezetten az Ön egyedi tehcnológiai folyamataihoz alkalmazkodva. Teljes felület-megmunkálási koncepciót és átfogó tanácsadást kínálunk, beleértve a megfelelő csiszoló- és polírozóközegekre vonatkozó ajánlásokat is.

Ingyenes és nem kötelező erejű mintafeldolgozást kínálunk az összes folyamati paramétert megába foglaló jelentéssel együtt.

Hírek és érdekes tények

5 tengelyes vásár

Gyere és meríts mérnöki inspirációt a TGS szerszámok-gépek-technológiai szolgáltatások által szervezett 5 tengelyes szakkiállításon.

>>ITT REGISZTRÁLJ

3.4.2023

Hírek az elektropolírozás területén

Az OTEC a németországi Kölnben megrendezett IDS szakvásáron mutatta be újításait az elektropolírozás területén.

16.3.2023

Új Advantage-fl csapat

Értékesítési csapatunk bővült, és új kollégákat üdvözölhettünk értékesítési csapatunkban.

5.3.2023

Írjon nekünk

Alkatrészei felületkezelésével foglalkozik? Örömmel felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megpróbáljuk közösen megtalálni a legjobb megoldást. .

Hozzájárulok ahhoz, hogy a személyes adatokat a GDPR elveinek megfelelően a felhasználói élmény javítása érdekében felhasználjuk.