SZOLGÁLTATÁSOK

Szívesen meghallgatjuk, ha megoldásokat keres az alkatrészek befejezésének javítására. Nemcsak, hogy rendelkezünk az alkatrészek precíz kivitelezésének eléréséhez szükséges eszközökkel, hanem képesek vagyunk ezt a javulást bizonyíthatóan mérni is. Berendezéseink könnyen integrálhatók az Ipar 4.0 intelligens gyártás zárt hurkaiba, és felhasználhatók a gyártási folyamat automatizálására és robotizálására.

Projektjavaslat

Az Ön gyártási követelményei és a végtermék jellemzői alapján egy sor vizsgálatot végzünk, és olyan technológiai megoldást tervezünk, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.

Képzés

Mi telepítjük, üzembe helyezzük és kalibráljuk a kiválasztott berendezést az Ön gyártósorán vagy laboratóriumában, és betanítjuk a kezelőszemélyzetet. Konzultációt, képzést, frissítéseket, kalibrálást és rendszeres karbantartást biztosítunk.

 

Értékesítés és szállítás

Minden egyes szállított eszköz teljes mértékben tükrözi az egyedi gyártási folyamatok sajátosságait, és figyelembe veszi a termék geometriájára és felületi tulajdonságaira vonatkozó követelményeket. Ezeket a specifikációkat tesztek és mérések sorozata határozza meg, hogy a lehető legjobban megfeleljenek a gyártási követelményeknek. Fenti szabványos követelmények teljesítése hosszabb átfutási időt eredményezhet.

Servis

Minden géphez garanciális és garancián túli szervizszolgáltatást, rendszeres szoftverfrissítést és kalibrálást biztosítunk. Munkatársaink képzésének és a modern technikai lehetőségeknek köszönhetően sok kisebb hiba távkapcsolattal megoldható, és az egész szervizfolyamat jelentősen felgyorsítható.

ÍGÉRETEK HELYETT TESZTELÉS

Hadd bizonyítsuk be Önnek technológiánk minőségét. Tapasztalja meg az OTEC befejezésben rejlő lehetőségeket, és ellenőrizze a Bruker ALICONA segítségével elért értékeket. Kifejezetten az Ön egyedi alkalmazásához kidolgozott megmunkálási folyamat-koncepcióval együtt átfogó tanácsadást kap, beleértve a megfelelő csiszoló- és polírozóközegekre vonatkozó ajánlásokat, a mért értékek egyértelmű megjelenítését és még egy referencia CAD-modellel való összehasonlítást is.

A mintafeldolgozást az összes folyamatparaméterről szóló jelentéssel együtt ingyenesen és kötelezettség nélkül kínáljuk.

Hírek és érdekes tények

WORKSHOP: Možnosti snížení tření a opotřebení

Přihlaste se na bezplatný workshop společnosti OTEC, kde se dozvíte, jak docílit perfektní povrchové úpravy nejen v automobilovém průmyslu.

PŘIHLASTE SE ZDE

18.10.2021

Mezinárodní veletrh pro světový zpracovatelský průmysl - EMO Milano 2021.

Využijte příležitosti a zastavte se na stánku rakouské Alicony (Bruker Alicona) a německého OTECu (OTEC Präzisionsfinish GmbH), jejichž technologie na českém, slovenském i maďarském trhu zastupujeme.

Informace o veletrhu najdete ZDE.

29.9.2021

Finální povrchová úprava leteckých komponentů

Řešíte ve vaší výrobě vyhlazení, zaoblení hran, odjehlení nebo vyleštění u rozměrných dílů? Neváhejte se přihlásit na worskhop společnosti OTEC, kde se dozvíte tipy na postupy pro získání těch nejlepších výsledků.

Termín: 29. 9. od 10:30 nebo 17:00

Registrujte se ZDE

24.9.2021

Írj nekünk

Alkatrészei felületkezelésével foglalkozik? 3D optikai alak- és érdességméréssel kell ellenőriznie termékei minőségét? Örömmel felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megpróbáljuk közösen megtalálni a legjobb megoldást. 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a személyes adatokat a GDPR elveinek megfelelően a felhasználói élmény javítása érdekében felhasználjuk.