Cég informació

ADVANTAGE-FL.CZ 2005-ben indult, mint ékszerészműhelyek teljes felszerelésének szállítója. Prága központjában egy téglaüzletet is működtetünk, webáruházunkban pedig egy teljes termékkínálatból lehet választani, amely professzionális aranyművesek és ékszerészek vagy órásmesterek kezében talál alkalmazást. Felületkezelési technológiák nemcsak az ékszerek végső megmunkálásában találtak széleskörű alkalmazásra, hanem főként az ipari termelés területén is széles körben használják őket.

Örülnénk, ha kapcsolatba lépne velünk, ha megoldásokat keres az alkatrészek befejezésének javítására. Nemcsak a pontos felületkezelés eléréséhez szükséges eszközökkel rendelkezünk az alkatrészeken, hanem képesek vagyunk ezt a javulást bizonyíthatóan mérni is. Berendezéseink könnyen integrálhatók az Ipar 4.0 intelligens gyártás zárt hurkaiba, és felhasználhatók a gyártási folyamat automatizálására és robotizálására.

Ön igényeinek pontos specifikációja, szaktudásunk és tesztjeink alapján nemcsak Csehországban, hanem Szlovákiában és Magyarországon is megtervezzük és megvalósítjuk ügyfeleink számára az optimális befejezési módszert és a gyártott alkatrészek rendkívül pontos mérését. Jelenleg kizárólagosan képviseljük az OTEC Präzisionfinish GmbH német csúcsvállalatot, amely olyan kiváló minőségű felületkezelési technológiákat kínál, mint a sorjázás, csiszolás vagy polírozás, valamint az amerikai hátterű osztrák BRUKER ALICONA vállalatot, amely a 3D optikai mérések terén világelső. 

 

Ügyfeleink közé tartozik

számos területről és termelési területről származó cégek, amelyek előnyben részesítették a hatékony felületkezeléseket az innovatív OTEC technológiának és az Alicona mérőrendszereknek köszönhetően, amelyek pontosan tudják ellenőrizni az elért gyártási minőséget.

Segítség

Teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy a körülöttünk élő emberek életét nagyon kedvezőtlen körülmények nehezítik. Ezért érezzük természetesnek, hogy nyereségünk egy részét jótékony célokra ajánljuk fel.

Megérint bennünket a világ legszegényebb országaiban és a természeti vagy háborús katasztrófák sújtotta területeken felnövő gyermekek helyzete. Ezért támogatjuk az Unicef Alapot, amely arra törekszik, hogy ezeknek a gyermekeknek kedvező életkörülményeket biztosítson.

Támogatjuk az Alsa egyesületet is, amely amyotrófiás laterálszklerózisban szenvedő betegeket ápol. Ez egy olyan betegség, amely során az ember általában két-öt év alatt fokozatosan elveszíti az izmai irányításának képességét. Segítünk ezeknek a betegeknek és családjaiknak, hogy legalább részben enyhítsük a helyzetüket.

Írj nekünk

Alkatrészei felületkezelésével foglalkozik? 3D optikai alak- és érdességméréssel kell ellenőriznie termékei minőségét? Örömmel felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megpróbáljuk közösen megtalálni a legjobb megoldást. 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a személyes adatokat a GDPR elveinek megfelelően a felhasználói élmény javítása érdekében felhasználjuk.